Dori Jacobs in programma Bedrijf Uitgelicht

Foto Judith Donker

Studio RTV Westerwolde – Vanavond hebben we Dori Jacobs van de gelijknamige plantenkwekerij uit Vriescheloo in het programma. Als u wilt weten welke bijzondere planten de Fam. Jacobs kweken, luister dan vanavond tussen 18.00 en 19.00 uur naar het programma Bedrijf Uitgelicht.

Presentatie is in handen van Willy Tiekstra.

Vorige week was in het programma Bedrijf Uitgelicht Pieter Spruyt, General Manager van Fontana Resort Bad Nieuweschans in het programma. 
U kunt  dit programma terug luisteren op Westerwolde Actueel; Bedrijf Uitgelicht. U kunt zich als bedrijf, vereniging of stichting ook zelf  aanmelden voor het programma Bedrijf Uitgelicht, dit kan op; bedrijfuitgelicht@radiowesterwolde.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.