Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Politie Emsland (archief)

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Dörpen

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn in het centrum van Dörpen diverse vernielingen gepleegd. Diverse houten speelattributen in de speeltuin aan de Windhorststraße werden met roze verf bespoten. Ook de achtergevel van een transportonderneming aan de Otto-Schlütken-Straße onderging hetzelfde lot.

In de Dechant-Kleene-Straße werd een verkeersbord met verf besmeurd en werd eveneens verf op het wegdek aangebracht. De hoogte van de schade is nog niet bekend. De politie is op zoek naar de daders.

Haren

Woensdag is ingebroken bij een woning aan de Reetfehnstraße. Tussen kwart voor vijf en tien voor acht ’s avonds werd de deur naar de serre opengebroken, waarna de woning werd doorzocht. De buit bestond uit een onbekend geldbedrag.

Tussen zondagmiddag en maandagochtend is ingebroken bij een timmerwerkplaats aan de Industriestraße in Haren. Nadat een omheining was vernield werd het bedrijf doorzocht. Het is niet bekend of er iets is gestolen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.