Leden Rzijn Sellingen naar Senioren Treff in Walchum

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN, WALCHUM – Woensdagmiddag was er een “senioren treff” met onze oosterburen uit Walchum. Zestig leden van Rzijn, afdeling Sellingen, gingen, deels per fiets en deels per auto, naar het Heimathaus in Walchum.

Ieder jaar komen de beide verenigingen bij elkaar. Woensdag was het voor de 20 ste keer. Na een welkomstwoord door de burgemeester van Walchum, Herr Alois Milch, werd het programma ingezet. Kaffee mit kuchen en brood met ham/kaas werd er geserveerd. Een groep gitaarspelers zorgde voor de muzikale omlijsting.

Er werd gezamenlijk gezongen (Duits en Nederlands ) en gedichten voorgedragen. Aan het eind van de bijeenkomst werd aan de voorzitter een Groninger koek overhandigd. Hopelijk zien wij onze gasten uit Walchum het volgende jaar weer in Sellingen.

Tekst en foto’s: Jans Velthuis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.