Wereld Natuur Fonds heeft kindercolleges in Bibliotheek Veendam

Foto: Biblionet

VEENDAM – Ga op insectensafari, knutsel een fantasiedier, volg een WNF-kindercollege of geniet van poppentheater. In mei wordt het in Bibliotheek Veendam een “beestenboel”. De kindermiddagen staan volledig in het teken van kleine, grote, schattige en gevaarlijke dieren. Woensdag 22 mei geeft het Wereld Natuur Fonds in de bibliotheek  twee kindercolleges over dieren!

Woensdag 22 mei geven medewerkers van WNF Groningen kindercolleges in de bibliotheek. Maak aan de hand van attributen, beeldmateriaal, filmpjes, spellen of proefjes kennis met wilde dieren die het Wereld Natuur Fonds probeert te beschermen. Om 14.00 uur start het kindercollege over haaien en om 15.30 uur gaat het kindercollege over olifanten.

Wil je naar één van deze gratis kindercolleges? Geef je dan op via veendam@biblionetgroningen.nl. Per college is er plek voor 25 kinderen.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.