Fausto Zanda schittert met Alloway op podium Bevrijdingsfestival

WINSCHOTEN – Gisteren schitterde de negen jarige Fausto Zanda op het podium van het Bevrijdingsfestival.

Winschoten-  Het Bevrijdingsfestival in Winschoten kende een gevarieerde line-up. De hoofdact ’s avonds om negen uur was de populaire band Alloway.  Ze begonnen met de introductie van een heel jonge gitarist Fausto Zanda (9), die geen podiumvrees kende en als een geroutineerde gitarist op het podium stond.

Vorig jaar deed de jonge gitarist ook al mee aan de NightHunt
op het Museumplein in Veendam, waar jong gitaartalent tot 21 jaar een podium wordt geboden. Deze talentenjacht voor jonge gitaristen uit Veendam en omgeving is twee jaar geleden bedacht door Albert Boddema van Leo Music & Audio in Stadskanaal, in samenwerking met stichting Bogdike uit Veendam. Fausto was toen de jongste deelnemer.

Foto’s: Frans Stegeman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.