Lenteconcert Muziekvereniging Crescendo Stadskanaal

Foto: Catharina Glazenburg

STADSKANAAL – Zaterdag 18 mei a.s. houdt Muziekvereniging Crescendo uit Stadskanaal haar jaarlijkse Lenteconcert.

Het harmonieorkest van Crescendo speelt een gevarieerd programma met muziek van o.a. Amy Winehouse, Álvaro Soler en Sammy Davis Jr. Ook de majorettes onder leiding van Christa Gersonius hebben weer een aantal mooie shows voor u ingestudeerd.

Aan deze avond wordt medewerking verleend door de malletband van Koningin Wilhelmina uit Delfzijl. Deze Malletband bestaat uit ca. 30 slagwerkers die zowel ritme- alsmede melodische slagwerkinstrumenten bespelen. De Malletband heeft de afgelopen jaren prachtige resultaten weten te bereiken, waaronder het elfvoudig Nederlands kampioenschap in de eredivisie van de Nederlandse muziekbond en twee gouden medailles op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. De malletband van Wilhelmina speelt o.a. Hymne to the fallen en muziek van Luis Fonsi.


Het harmonieorkest en de Malletband staan onder leiding van dirigent Theo van Kruistum. De avond wordt gehouden in Sporthal De Spont, Ghandiplein 3 te Stadskanaal. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur.

Ingezonden.


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.