Fietsers komen ten val in Stadskanaal

Foto: 112 Regioflits

STADSKANAAL – Gisteren zijn in Stadskanaal fietsers ten val gekomen.

Gistermiddag is aan de Hoofdstraat ter hoogte van het Chinees restaurant een fietser aangereden. De politie zette de weg tijdelijk af omdat het wegdek door medewerkers van de gemeente gereinigd moest worden. De fietser had namelijk een emmer verf bij zich. Dit kwam op de weg terecht. Er raakte niemand gewond.

Gisteravond kwam rond 18 uur ter hoogte van de rotonde in de Atlantislaan een fietser ten val. Automobilisten die het zagen gebeuren hebben de man eerste hulp geboden. De man werd in een ambulance onderzocht. Het is niet bekend of het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis.

Info en foto’s: 112 Regioflits

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.