Politieberichten uit het Duitse grensgebied

Foto: Catharina Glazenburg

GRENSGEBIED DUITSLAND – Hieronder leest u politieberichten uit het grensgebied Duitsland.

Weener

Vrijdag werd de politie van Weener om 20.15 uur gealarmeerd voor een vechtpartij tussen drie mannen in het park aan de Marktstraße in Weener. Iemand had ook een mes en een grote zwarte hond met muilkorf gezien. Een van de mannen werd geschat op 40 jaar. Hij droeg een groene jas. Een andere man had de hond bij zich.

De politie trof geen vechtende personen aan. De politie wil graag in contact komen met getuigen en het slachtoffer, dat te voet in de richting van de Neue Feldstraße vluchtte.

Haren

Gisteravond rukte de brandweer en de politie om negen uur uit naar een brand aan de Fährstraße in Haren. De brand, die als een schoorsteenbrand was begonnen, smeulde door op het dakterras van een woning. Door de hitte en de rookontwikkeling ontstond veel schade. Er raakte niemand gewond.Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.