Drie zomerworkshops schilderen in Nieuwe Pekela

Foto: Eigen foto

NIEUWE PEKELA – Op zaterdag 22 juni vindt de eerste zomerworkshop Schilderen plaats in Nieuwe Pekela. In een ontspannen sfeer gaan deelnemers creatief aan de slag in het atelier van Anneke Duit. De workshop staat open voor iedereen die deze zomer graag op een vrije zaterdag met anderen creatief bezig wil zijn.

Op zaterdag 22 juni 2019 vindt de eerste zomerworkshop Schilderen plaats bij Anneke Duit in Nieuwe Pekela. Het onderwerp van deze workshop is: Verlangen!

We kennen allemaal wel het gevoel van verlangen naar iets. De één verlangt naar een heerlijke vakantie deze zomerperiode. De ander is op zoek naar meer rust. Weer een ander verlangt naar meer vrije tijd, naar een lekkere lunch of een hutje op de hei. Iedereen verlangt wel naar iets. Naar iets alledaags in het hier en nu, of naar iets in de nabije of verre toekomst.

In deze zomerworkshop krijg je de mogelijkheid jouw verlangen te verbeelden op schildersdoek. En misschien wordt dat dan wel een eerste stap naar realisatie in de werkelijkheid. Wie weet!

Tijdens de workshop gaat u ook werken met teksten die passen bij uw onderwerp. De teksten kunnen op allerlei manieren vorm krijgen, bijvoorbeeld in de vorm van een (bestaand) gedicht, een zin, citaat of een korte tekst. Er zal genoeg inspirerend materiaal aanwezig zijn om uit te zoeken. Natuurlijk kun je ook je eigen tekst maken.

Gedurende de workshop begeleidt Anneke Duit u individueel bij het maken van een schilderij waarin uw verlangen verbeeld wordt. Halverwege de workshop wordt er een lekkere lunch geserveerd.

Op het eind ga je naar huis met een schilderij waarop je op verschillende manieren jouw verlangen vorm hebt gegeven.

De workshop speelt zich af in het atelier van Anneke Duit. In een gezellige ruimte kan er geschilderd worden onder haar begeleiding. Met mooi weer is de sfeervolle tuin natuurlijk ook beschikbaar. Iedereen kan meedoen, zowel beginners als gevorderden.

De eerste zomerworkshop is op zaterdag 22 juni 2019, van 11:00 uur tot 16:00 uur (inclusief lunch en materialen).

De tweede en derde zomerworkshop is op zaterdag 27 juli en 24 augustus. Lijkt het je leuk om mee te doen aan een zomerworkshop schilderen en/of wil je meer informatie stuur dan een e-mail naar: info@annekeduit.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.