Geuko’s American Day op 4 augustus in Veendam

Foto ingezonden Klaas Timmenga

VEENDAM – Op 4 augustus wordt in Borgerswold Geuko’s American Day georganiseerd.

Door de bedenkers van American Amigo Day wordt op 4 augustus een gezellige mega Amerikaanse dag, met auto’s, live muziek, food & drinks. Dit moet volgens de organisatie Het American Event worden van Veendam en misschien wel van het Noorden. “Vorig jaar was al een groot succes nu klappen we er overheen met super artiesten en bands. 84m2 dansvloer voor Linedansers. Vuurspuwers, piraten die spelletjes spelen met kids, cowboys en cowgirls. American cars food & drinks. Ook een braderie ( opgave noodzakelijk alleen nieuwe artikelen ) zal niet ontbreken uiteraard alles gratis toegankelijk in Borgerswold bij de heuvel op 4 augustus vanaf 11.00 uur” schrijven ze op Facebook. Dit evenement wordt opgezet door vrijwilligers en daarom gratis toegankelijk voor iedereen.

Dit alles ten bate van de zieke Geuko van Lang uit Winschoten. Het jongetje is inmiddels landelijk bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma: Je geld of mijn leven. Dankzij donaties door de kijkers kon Geuko van Lang naar Amerika om daar een behandeling te ondergaan. Hij is inmiddels terug in Nederland, waar de therapie wordt voortgezet.

Klik HIER voor meer informatie over Geuko.

Ingezonden.

https://www.facebook.com/events/178436573056047/

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.