ST Veelerveen/Westerwolde mogelijk zaterdag al kampioen

Het samenwerkingsteam, de ST, VV Veelerveen/VV Westerwolde speelt zaterdag 11 mei een kampioenswedstrijd op het sportpark in Veelerveen. De ploeg is bij winst kampioen!

Momenteel staat het samenwerkingsteam bovenaan met 42 punten behaald uit 15 wedstrijden. De tweede op de ranglijst, VV Sellingen 2, kan nog op een puntentotaal van 43 komen. De ST Veelerveen / Westerwolde 2 moet dus winnen om zaterdag het kampioenschap al te kunnen vieren.

Zaterdagmiddag speelt het team op het sportpark in Veelerveen aan de Veelerveensterweg 28A tegen de nummer vier van de ranglijst, ZNC 2 uit Zuidbroek. De wedstrijd begint om 15.00 uur en publiek is uiteraard van harte welkom.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.