Thyra wel gezien, maar nog niet terecht

Foto is ingezonden

WINSCHOTEN, VLAGTWEDDE – Vanuit Winschoten wordt Thyra vermist. Ze is woensdag in Vlagtwedde gezien.

Sinds 26 april wordt Thyra vermist. Ze is 12 jaar en verbleef sinds kort aan de Vechtstraat in Winschoten. De bejaarde bruine hond is gesteriliseerd, gechipt en draagt geen halsband of tuig. Ze is 45 cm hoog, is 14 kilo, heeft hangende tepels, lichtkleurige kop en tenen.

Thyra is een Spaanse hond en verbleef net twee dagen bij de eigenaar, dus totaal niet bekend in de omgeving. Het betreft een hele bange hond, dus wie haar ziet enkel bellen; ze is bang voor alles en iedereen.

Update

Thyra is woensdag nog in Vlagtwedde gezien. Ook komen er zichtmeldingen uit Dörpen.

Mocht u haar zien, graag spotmeldingen doorgeven maar niet zelf benaderen. Contact via Ineke. Telnr: 06-20347145.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.