Heren 1 senioren Golf Club Westerwolde in finale NK

Foto ingezonden door Harry Kroeze

VLAGTWEDDE – Het eerste seniorenteam van de Golfclub Westerwolde heeft zich vrijdag geplaatst voor de finaleserie om het Nederlands kampioenschap Senioren 18 holes.

Dat gebeurde op de baan van GC De Lochemse door een zwaarbevochten 11-11 gelijkspel tegen GC Havelte, genoeg voor de eerste plaats in de poule noord en oost van de hoofdklasse. Het team bestaat uit captain Bé Hoving uit Stadskanaal, Albert Hemsems (Vlagtwedde) en Arjan Knaapen, Harry Kroeze, Jan Smid, Abel Vos, Dennis Vos en Harry Huls, allen uit Winschoten.

Captain Hoving is trots op de prestaties van zijn mannen. ,,Het is toch fantastisch dat we dit als een van de kleinste clubs van Nederland mogen meemaken.”

De halve finales worden donderdag 23 mei gespeeld op de baan van GC Kralingen in Rotterdam. Westerwolde speelt tegen GC ’t Regthuys uit Winkel (Noord-Holland). De finale is een dag later op Het Woold in Asten (Noord-Brabant).

Op de foto het team dat vrijdag speelde in Lochem. Vlnr Harry Kroeze, Harry Huls, Bé Hoving, Arjan Knaapen, Abel Vos en Albert Hemsems.

Ingezonden door Harry Kroeze

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.