Tuinplanten Ruilbeurs in de Bibliotheek van Bellingwolde

Foto: Jan Doornkamp

BELLINGWOLDE – Vanaf dinsdag 4 juni vormt de bibliotheek van Bellingwolde een maand lang een ander toneel dan voor boeken alleen. Het tuinseizoen is in volle gang en natuurlijk vallen er heel wat tuinboeken te halen en te bekijken in de bibliotheek, maar hoe leuk is het niet om er ook voor plantjes terecht te kunnen. Niet om te lenen, maar om te ruilen.

Hebt u zaailingen te veel, neem ze mee naar de bieb. Dat geldt ook voor zaadjes, stekjes, plantjes. Hoe meer mensen potjes met tuinplanten meenemen, hoe meer er te ruilen valt. Uiteraard gebeurt alles met gesloten beurzen, dus u kunt uw portemonnee thuis laten, ook al omdat het kopje (munt)thee en het bijwonen van de workshop op 4 juni gratis is.

De ruilbeurs wordt op dinsdag 4 juni om 15.00 uur geopend door Marga de Graaf, de locatiemanager van de Bibliotheek van Bellingwolde. Vervolgens kunt u deelnemen aan een tuinplantenworkshop van Jacqueline van Eck-Kampen, bij veel Bellingwoldenaren ongetwijfeld bekend van Buitengewoon Bezig en daarna…. kijken wat iedereen heeft meegenomen en ruilen maar!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.