Sprookjesmiddag in Bibliotheek Stadskanaal

Foto ingezonden door Jolanda Robben

STADSKANAAL – Zaterdag 18 mei organiseert Bibliotheek Stadskanaal van 14.00 uur tot 16.00 uur een sprookjesmiddag. Deze middag leest kunstenaar Theo Zwinderman voor uit zijn sprookjesboek ‘Vertel mij Sprookjes’.

Het debuut van kunstenaar Theo Zwinderman is een boek vol eigentijdse en grappige sprookjes voor jong en oud. Zaterdag 18 mei leest de schrijver in Bibliotheek Stadskanaal voor uit zijn eerste sprookjesboek. Het boek dat hij zelf schreef én illustreerde. ‘Vertel mij sprookjes’  staat vol bijzondere en gewone figuren zoals Schijterige schijtluis die eindelijk de luis wordt die hij wil zijn en Sukko en Sukkelientje die graag in alledaagse sprookjes geloven.

De gratis sprookjesmiddag in Bibliotheek Stadskanaal begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Kinderen (en ouders) mogen verkleed komen naar deze magische middag. Tijdens de sprookjesmiddag is het mogelijk om het boek ‘Vertel mij Sprookjes’ aan te schaffen en te laten signeren door de schrijver. De sprookjesmiddag wordt georganiseerd door Bibliotheek Stadskanaal en Uitgeverij Voelsprietje.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.