Benefietconcert K6 tegen Kanker in Blijham

Foto ingezonden door Bart Kruizinga

BLIJHAM – Op vrijdag 24 mei a.s. houdt de stichting K6 Tegen Kanker in theater Kunst & Vliegwerk te Blijham een Benefietconcert.

In het theater van de familie Grupstra was K6 al eerder aanwezig met een concert voor een goed doel. Deze keer is het één van de activiteiten van K6 voor het Hospice Sint Maartenhuis. K6 zamelt geld in voor het Hospice om praktische zaken aan te kunnen schaffen. Tot nu toe staat de teller op ongeveer € 2000,00 en werden al een laptop, koffiemachine en twee TV’s aangeboden. Met de inkomsten van de nieuwe acties hoopt de stichting het Hospice twee ‘sta – op stoelen’ te kunnen aanbieden.

Twee muziekstijlen

Aan het concert in Blijham werken o.a. Twij Körten Twij Langen (2K2l) (Bart & Evert Kruizinga, Eltje Doddema en Harm Tabak) en 2XY mee. Dat betekent dat er twee muziekstijlen zijn te zien en te horen. 2K2L heeft een eigen repertoire in ’t Grunnegs.

2XY, bestaande uit Anja Blouw, Paulien Muis en Rob Scholtens, gooien het over een andere boeg. Zij zingen bekende covers, van ABBA tot Tina Turner.

Zowel de artiesten als ook familie Grupstra werken belangeloos mee aan het Benefietconcert. Het entreegeld gaat dan ook direct naar het Hospice. Er kunnen zo’n 80 bezoekers in het theater en K6 hoopt dat het uitverkocht raakt.

Kaarten zijn te bestellen via k6tegenkanker@gmail.com of 0597 – 532517.

De stichting K6 Tegen Kanker bestaat uit
Arjan Kuiper
Bart Kruizinga
Gea Kruizinga
Margriet Kuiper
Marieke Kruizinga

Ingezonden door Bart Kruizinga

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.