Eerste prijs voor groep 5/6 van SWS de Driesprong

Foto ingezonden door Britt Kingma

VRIESCHELOO – De leerlingen uit groep 5/6 van basisschool SWS de Driesprong in Vriescheloo hebben tijdens het project ‘Scoor een boek!’ in de groep Westerwolde de meeste boeken gelezen.

De leerlingen uit groep 5/6 van basisschool SWS de Driesprong in Vriescheloo hebben meegedaan aan het project ‘Scoor een boek!’. Dit negen weken durende project verbindt sport en lezen aan elkaar en stimuleert de leerlingen om zoveel mogelijk boeken te lezen met o.a. videoboodschappen van profvoetballers.

Het project werd afgesloten met een sportieve middag, waarbij de leerlingen te horen kregen welke groep uit gemeente Westerwolde de meeste boeken heeft gelezen. Dit was groep 5/6 van SWS de Driesprong met maar liefst 123 boeken!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.