Evenementenmarkt “de Toekomst” organiseert kofferbakverkoop

Foto: De Toekomst

KIELWINDEWEER – Op 9 juni (1 e pinksterdag) organiseert Evenementenmarkt “de Toekomst” , naast de reguliere overdekte markt, een gezellige kofferbakverkoop. Iedereen die iets te verkopen heeft kan zich aanmelden om hier aan deel te nemen.

Een kofferbakverkoop is hetzelfde als een rommelmarkt, maar verkoopt men hun spullen vanuit de kofferbak van een auto, en op een zeil welk achter de auto ligt. Alles mag hierbij verkocht worden zo lang het geen gestolen of verboden goederen zijn. Voedingswaren mogen eveneens niet verkocht worden.

Aan de kofferbakverkoop mogen uitsluitend particulieren deelnemen, voor deelnemende mensen is het direct een leuk uitje. Aanmelden kan via: 06-26926511. (vooraf aanmelden is gewenst, zonder aanmelding kunnen wij op de dag geen plek garanderen).

Voor handelaren, ondernemers wordt een gezellige buitenmarkt, aansluitend aan de kofferbakverkoop gehouden. Alle goederen zijn welkom, behalve food welke ter plaatse wordt genuttigd.

Aanmelden voor deze buitenmarkt kan via: info@evenementenmarktdetoekomst.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.