Collecte Longfonds brengt bijna 1.000 euro op

VLAGTWEDDE – De collectanten voor het Longfonds hebben in Vlagtwedde bijna 1.000 euro opgehaald.

Afgelopen week heeft de collecte longfonds weer plaats gevonden. Ook in het dorp Vlagtwedde gingen ruim 16 collectantes op stap voor het goede doel! In nagenoeg alle straten en wijken werd gecollecteerd en de opbrengst tikte dan ook weer bijna de 1000 euro aan! Dit ondanks de Avondvierdaagse ( mensen die niet thuis waren omdat ze mee liepen en collectantes die meeliepen)

Veel collectantes zijn in hun straat of wijk  een bekend gezicht. Dat blijkt wel uit het feit dat Ineke Kruize, collectecoördinator Longfonds Vlagtwedde, zeven dames mocht huldigen met respectievelijk 20 jaar inzet en 1 collectante met 10 jaar inzet. Dames nogmaals hartelijk dank!

Er zijn in de buitengebieden nog een paar straten niet bezet. Wil je in 2020 in de maand mei collecteren, laat het dan weten aan Ineke Kruize collectecoördinator longfonds Vlagtwedde

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.