Kinderdagverblijf Thuishuis Bambeloe maakt kaartjes voor ouderen

Foto: Bambeloe

BLIJHAM – Kinderen van Kinderdagverblijf Thuishuis Bambeloe in Blijham maken kaartjes voor ouderen in de omgeving.

Het is een groot thema in Nederland momenteel. Bijna de helft van de oudere mensen is eenzaam. De leidsters en kinderen van Kinderdagverblijf Thuishuis Bambeloe in Blijham bedachten zich dat ouderen en kinderen heel goed samengaan, ouderen worden vaak vrolijk van kinderen.

Dit zien zij regelmatig tijdens de ochtenden die zij organiseren naar het zorgcentrum de Blanckenborg ook in Blijham. Dan gaan ze een ochtend gezellig met de kinderen naar de ouderen toe om te knutselen of samen een spelletje te doen. De lach die verschijnt op zowel het gezicht van de oudere als het kind is prachtig om te zien.

Misschien kunnen we meer doen dachten ze bij het kinderdagverblijf, ze gaan het in ieder geval proberen. De kinderen gaan kaarten maken voor de oudere mensen in de buurt. Dat hoeft niet perse in de Blanckenborg te zijn, maar kan ook gewoon in Blijham of Bellingwolde en omstreken.

Misschien kennen jullie ook wel iemand waar de kinderen een mooie kaart voor mogen maken waardoor er een lach op hun gezicht verschijnt? Ze maken het graag! Laat het weten via whatsapp 0615127092, Facebook of mail thuishuisbambeloe@gmail.com

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.