RC Power Noord organiseerde treffen in Stadskanaal

Foto: Ronny

STADSKANAAL – Gisteren organiseerde RC Power Noord een treffen aan de Manegelaan in Stadskanaal.

Gisteren organiseerde RC Power Noord voor de derde keer een treffen bij de manege in Stadskanaal. Ook dit jaar waren er weer veel radiografisch bestuurbare voer-, vlieg- en vaartuigen aanwezig. De auto’s konden zowel in de manege als buiten rijden en boten konden in de nabijgelegen kanovijver varen. Helaas mochten de vliegtuigen niet de lucht in. Ze werden op de grond door het publiek bewonderd.

Tijdens het treffen was er een demonstratie met drone’s en werden op de markt diverse radiografische voertuigen, onderdelen en aanverwante artikelen aangeboden. The Jeannetto’s zorgden voor de muzikale omlijsting.

De beelden zijn gemaakt door Ronny van Regio Events

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.