..

Inschrijven Open NK Beach Soccer Blauwestad 2019 nog mogelijk tot en met 2 juni

Foto ingezonden door Beachsoccer Blauwestad

BLAUWE STAD – Inschrijven voor de Open NK Beach Soccer is nog mogelijk tot en met zondag 2 juni.Volgende week woensdag 5 juni zal de loting voor het kampioenschap plaatsvinden.

De 10e Open NK Beach Soccer in Blauwestad vindt plaats in het weekend van 21, 22 en 23 juni 2019.De actuele deelnemerslijst is te vinden op onze website www.beachsoccerblauwestad.nlWacht niet meer met inschrijven als je toch al mee had willen doen. Voordat je het weet is het zondag en ben je te laat.

De Open NK Beach Soccer in Blauwestad (bij het dorp Midwolda in Groningen) kun je een toernooi noemen, waaraan je, als je één maal hebt meegedaan, ieder jaar weer mee wilt doen. Gezelligheid en sportiviteit voert de boventoon, terwijl er wél fel wordt gestreden om als Nederlands kampioen de schaal voor een jaar mee naar huis te mogen nemen.

De volgende categorieën kunnen aan de Open NK Beach Soccer meedoen:

JO-11, JO-13, JO-15, JO-17, JO-19, MO-13, MO-15, MO-17, Dames senioren en Heren senioren.

De jeugd speelt op zondag 23 juni om het Nederlands kampioenschap. De senioren doen dat op zaterdag 22 juni.

Dispensatie: per team mag er één speler meedoen van een andere vereniging. Daarmee kun je zo’n speler laten proeven aan de sfeer binnen het team. Wel mogelijk is hij of zij dan voornemens de overstap naar dat team te maken.

Voor meer informatie over het kampioenschap kunnen jullie onze website www.beachsoccerblauwestad.nl raadplegen. Aanmelden kan ook via deze site door het inschrijfformulier in te vullen.

Voor het lezen van het allerlaatste nieuws is het liken van onze Facebookpagina een uitkomst. De pagina kun je eenvoudig vinden door te zoeken op Beachsoccer Blauwestad.

Verder willen nog graag jullie aandacht vestigen op de twee andere kampioenschappen in hetzelfde weekend van 21, 22 en 23 juni.

Vrijdag 21 juni vindt overdag het scholenkampioenschap plaats. Voor de groepen 5/6 en 7/8 van de basisscholen. Er hebben zich daarvoor reeds 60 teams ingeschreven.

Vrijdagavond 21 juni is het de beurt aan de bedrijven.

Voor beide kan men zich ook nog inschrijven.

Ken je iemand die vast ook wel met zijn of haar team mee wil doen? Tip hen dan gerust. Des te meer teams, des te meer vreugd..

Wij zien jullie graag op het Noordstrand van het Oldambtmeer.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.