..

Ravage op de A7 door ongeval met camper (Foto-Update)

A7, BEERTA – Vanmorgen heeft een ongeval met een camper ravage veroorzaakt op de A7 bij Beerta.

Vanmorgen is rond acht uur op de A7 ter hoogte van Beerta door onbekende oorzaak een camper over de kop gevlogen. De hulpdiensten, waaronder brandweer Winschoten en Finsterwolde en de traumahelikopter, gingen ter plaatse.

Tenminste één persoon is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

De A7 lag bezaaid met brokstukken. De weg is tussen Winschoten en Oudeschans enige tijd afgesloten geweest voor opruimwerkzaamheden. De camper kan als verloren worden beschouwd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Meijco van Velzen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.