Streetdance Ultimate Gym verzorgt spetterend optreden in feesttent Rhederbrug

Foto: Catharina Glazenburg

BELLINGWOLDE, RHEDERBRUG – Vanmiddag vond in de feesttent bij de Rhederbrug een spetterend optreden van Streetdance Ultimate Gym plaats.

Vanmiddag verzorgden leden van Streetdance Ultimate Gym uit Winschoten een optreden in de feesttent bij de Rhederbrug. Van klein tot groot, iedereen deed ontzettend zijn best. Ondanks de best hoge temperatuur in de tent ging het dansen een uur lang onafgebroken door. Bijna alle leden van de verenging waren aanwezig, aangemoedigd door hun ouders en andere familieleden.

Aan het eind van de demonstraties mocht ook het publiek meedoen met de Pasapas, het dansje wat dit jaar op scholen voor Koningsdag was ingestudeerd.

Vanavond is het groot feest in de tent met de band Melrose en morgen, de laatste dag van de Hemelvaartfeesten, is er vanaf tien uur een braderie, rommelmarkt en oldtimershow. Vanaf 12.00 uur worden er de Open Groninger Kampioenschappen Trucktrekken gehouden. In de tent is dan live muziek van Peter Geurts.

Foto’s: Catharina Glazenburg

Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.