..

Kindermiddagen in Bibliotheek Stadskanaal

Foto: Biblionet

STADSKANAAL – Bibliotheek Stadskanaal organiseert wekelijks op de woensdagmiddag activiteiten voor kinderen. Woensdag 5 juni: Programmeren met LEGO WeDo

Woensdag 5 juni kun je leren bouwen én programmeren met LEGO WeDo. Met LEGO WeDo maken kinderen op een speelse wijze kennis met het programmeren van computers. Daarbij worden zij uitgedaagd in hun creativiteit. De kinderen leren te onderzoeken wat mogelijk is, bedenken nieuwe ideeën en kunnen hun ontdekkingen delen met anderen. Met WeDo komen LEGO-blokjes echt in beweging! Maak Milo de Wetenschapsrover of een scheurende raceauto.

De gratis inloopmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Woensdag 12 juni : Mondriaan Middag

Piet Mondriaan was een Nederlandse kunstschilder. Zijn bekendste werken zijn die met de zwarte lijnen en de witte, blauwe, rode en gele vlakken. Woensdag 12 juni staat de kindermiddag helemaal in het teken van deze wereldberoemde schilder. Kom meer over Piet Mondriaan te weten of maak je eigen Mondriaan schilderij!

De gratis inloopmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.