Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Lathen

Tussen woensdagmiddag en donderdagavond zijn van de sporthal bij de scholengemeenschap aan de Mühlenstraße acht ramen met stenen ingegooid. Hierbij is ook vuurwerk gebruikt. De politie Haren roept getuigen op zich te melden. Over de hoogte van de schade is nog niets bekend.L

Haren

Gistermorgen is ingebroken bij een woning aan de Venekampweg in Haren. De dieven kwamen het huis binnen door een raam open te breken. Nadat de verschillende ruimtes waren doorzocht gingen ze er vandoor met sieraden, horloges en een camera.

Kluse

Gistermorgen is eveneens ingebroken bij een woning aan de Erlenstraße in Kluse. De daders kwamen binnen door een deur te forceren. De buit bedraagt voor meerdere duizenden euro’s aan sieraden, handtassen en contant geld.K

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.