..

Rolling Winschoten en Pinkster Event op Tweede Pinksterdag in Winschoten

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Op de Tweede Pinksterdag, 10 juni, vindt de lustrum editie van Rolling Winschoten plaats. Dit tijdens het jaarlijks druk bezochte Pinkster Event in Winschoten, met vorig jaar meer dan 12 000 bezoekers!

Zweep Events organiseert op Tweede Pinksterdag het jaarlijks druk bezochte Pinkster Event, met veel activiteiten voor jong en oud zoals braderie met rommelmarkt, live muziek, NK Wheelflip, entertainers, straatartiesten, springkussen en schminken.

Liefhebbers van voertuigen in alle soorten en maten kunnen hun hart ophalen bij Rolling Winschoten. Vele honderden auto’s komen ook hier dit jaar weer op af, met uiteraard ook weer diverse stands, Db Contest, Show&Shine, verschillende activiteiten voor jong en oud en natuurlijk een gratis meeting voor alles op wielen! Voor oude en nieuwe deelnemers van The Barrel Challenge is er een Barrel Meeting.

Locatie : Havenkade, Renselkade en Industrieterrein te Winschoten op 10 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.