..

Jo8-1 FC Ter Apel behaalt tweede plek in bekerfinale

Foto: Mary Kooijman

TER APEL – De jo8-1 van FC Ter Apel is zaterdag tweede geworden in de bekerfinale district Noord.

De jo8-1 van FC Ter Apel, is vorig jaar september begonnen aan de bekerwedstrijden in een poule van 168 teams. Na een spannende 4-2 overwinning 30 maart op SJO-Oldambt, had dit team de laatste 4 bereikt.

Afgelopen zaterdag werden zij dan ook verwacht op sportpark JVZ Zuidwolde, bij de bekerfinales van district Noord. De eerste wedstrijd was tegen Bargeres en werd met 5-3 gewonnen. De tweede wedstrijd was de spanning tot de laatste minuut, maar helaas werd er nipt verloren met 4-3 tegen Tollebeek. De laatste wedstrijd werd positief afgesloten door een winst van 5-3 tegen Nieuw Roden.

Dat resulteerde in een prachtige tweede plek voor dit team.. 2e van de 168 teams; een puike prestatie!

Foto: Mary Kooijman. Op de foto: Dex, Thomas, Demyan, Dylano, Vince, Merijn, Mick, Sil, Mees en Lotte. Trainer Raymond Boom en Leider Harm Sassen.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.