Open middag bij brandweer in Nieuwe Pekela

Foto: Veiligheidsregio Groningen

NIEUWE PEKELA – De brandweer in Nieuwe Pekela organiseert op zaterdag 8 juni een open middag. Bezoekers zijn van 13.00 tot 16.00 uur welkom in en achter de kazerne op Pekelwerk 8 in Nieuwe Pekela. De toegang is gratis.

Tijdens deze dag kunnen inwoners het werk van de brandweer zelf meemaken. Bezoekers mogen alle voertuigen bekijken, blussen met de brandweerspuit en kinderen kunnen lekker springen op een springkussen. Daarnaast kun je al je vragen stellen over brandveiligheid.

Demonstraties

De hele middag worden demonstraties gegeven. Bijvoorbeeld van een vlam in de pan en wat de brandweer doet bij een ongeval met meerdere auto’s.

Parkeren

Parkeerruimte is voldoende aanwezig; graag hierbij de aanwijzingen en borden volgen.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.