Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Politie Leer

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Haren

Woensdagnacht hebben onbekenden zich toegang verschaft tot een omheind bedrijventerrein aan de Hauptstraße in Haren. Ze belaadden een geparkeerde aanhanger met oud ijzer en accu’s en reden er mee weg. De totale schade bedraagt 2.000 euro.

Bunde

Op de Boenster Straße is gistermiddag een ongeval tussen een trekker, met daarachter twee aanhangers, en een personenauto gebeurd. Een 19 jarige man uit Oldenburg reed met de trekker en aanhangers op de Boenster Straße in de richting van Möhlenwarf. Op het moment dat hij uitweek voor een aan de wegkant geparkeerde auto reed een 48 jarige bestuurder van een Renault vanaf een erf bij een verzorgingshuis naar rechts de weg op. Hierbij zag hij de trekker met aanhangers over het hoofd.

De trekkerchauffeur kon een aanrijding niet meer voorkomen. De auto bleef vastzitten onder de dissel. De trekker belandde op het trottoir.

De bestuurder van de Renault werd met lichte verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Zijn auto moest worden afgesleept. De trekkerchauffeur kwam met de schrik vrij. De trekker had een lekke band. De beide aanhangers werden met een vervangende trekker opgehaald.

Foto’s: Politie Leer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.