Noodkreet van een moeder: “Geef me mijn wereld terug!”

Foto: Politie (archieffoto)

STADSKANAAL – Gisteren is vanaf de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis een portemonnee en een mobiele telefoon gestolen.

Diana, moeder van zes dochters, bevond zich gisteren in het Refaja ziekenhuis. Haar oudste dochter moest een operatie ondergaan. Na nog een laatste foto om naar de vader van het meisje te sturen, zet ze haar tas, met daarin haar portemonnee en mobiele telefoon, in een kast en doet de deur van de kamer op slot. Vervolgens loopt ze mee tot de operatiekamer.

Als haar dochter onder narcose is gaat Diana terug naar de kamer op de kinderafdeling en ontdekt daar tot haar grote schrik dat haar portemonnee, met daarin naast geld ook persoonlijke documenten, en mobiele telefoon weg zijn. Op de telefoon staan o.a. filmpjes en foto’s van haar dochters. Beelden die voor Diana erg dierbaar zijn!

Diana hoopt dat de dader dit bericht, wat inmiddels ook op diverse Facebookpagina’s wordt gedeeld, leest en wroeging krijgt en de spullen terug stuurt, al waren het ook alleen maar de sim- en geheugenkaart. Haar adres staat wel op 1 van de documenten in haar portemonnee…………………………..

“A.u.b. als je ze nog hebt………….geef me mijn wereld terug!” aldus Diana.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.