Erepenning voor marktmeester Schutsemarkt

Vanmorgen is ondanks de afgelaste Schutsemarkt een erepenning uitgereikt aan Henny Tiktak. Burgemeester Jaap Kuin reikte de Erepenning uit. De uitreiking heeft plaatsgevonden tijdens voorgenomen opening van de 30ste editie van de Schutsemarkt in Nieuwe Pekela. 

De Erepenning werd aan mevrouw H.O.G. Tiktak uitgereikt vanwege haar waardevolle en jarenlange inzet voor de gemeenschap van Pekela. Ze ontving deze penning in het bijzonder voor haar betrokkenheid bij de organisatie van de Schutsemarkt in Nieuwe Pekela. Maar ook voor haar inzet bij de commissie van beheer van de Gereformeerde Kerk in Nieuwe Pekela en de overkoepelende Raad van Kerken, haar inzet als organisator collecte van de Nederlandse Hartstichting in Nieuwe Pekela, de collectes voor Jantje Beton, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Fonds verstandelijk gehandicapten en ReumaNederland.

Uitreiking tijdens jubileum editie Schutsemarkt
Dit jaar zou voor de 30ste keer de Schutsemarkt georganiseerd worden in Nieuwe Pekela. Echter was het niet verantwoord om deze doorgang te geven.

Foto’s: Abel van der Veen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.