Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Lathen

Vannacht is bij een appartementencomplex aan de Fallerslebenstraße een carport in brand gevlogen. Het vuur sloeg over naar een overdekt terras. Hierbij werden eveneens een kunststofkozijn en een heg verwoest.

De brandweer wist te voorkomen dat ook het naastgelegen pand in brand vloog. Een 32 jarige bewoner werd met rookvergiftigingsverschijnselen naar een ziekenhuis gebracht. De hoogte van de schade is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Bunde

Gistermiddag is rond kwart voor twaalf aan de Ahornstraße door onbekende oorzaak een houten tuinhuis afgebrand. Ook raakte een naastgelegen stenen garage beschadigd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand en vraagt getuigen contact op te nemen.

Zondag is tussen 00.45 en 10.30 uur ingebroken bij een verkoopwagen die ter gelegenheid van de Pinkstermarkt stond geparkeerd aan de Kirchring. Uit de wagen is een onbekend geldbedrag weggenomen.


Weener

Tussen zaterdag 11.00 uur en zondag 18.40 uur is ingebroken bij een woning aan de Neuen Straße. De dieven kwamen binnen door een raam in te slaan. De buit bestond onder anderen uit een laptop, een dvd speler en diverse kledingstukken.


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.