..

Veel publiek bij Rolling Winschoten

Foto: Hilvert Huizing

WINSCHOTEN – Vandaag vond de lustrum editie van Rolling Winschoten en Pinkster Event plaats. Ook dit jaar werden deze evenementen door duizenden mensen bezocht.

Zweep Events organiseerde vandaag weer het jaarlijks druk bezochte Pinkster Event, met veel activiteiten voor jong en oud zoals braderie met rommelmarkt, live muziek, NK Wheelflip, entertainers, straatartiesten, springkussen en schminken. Tegelijkertijd vond het evenement Rolling Winschoten plaats.

Tijdens Rolling Winschoten kwamen vele honderden auto’s naar Winschoten, met uiteraard ook weer diverse stands, Db Contest, Show&Shine, verschillende activiteiten voor jong en oud en natuurlijk een gratis meeting voor alles op wielen! Voor oude en nieuwe deelnemers van The Barrel Challenge was er een Barrel Meeting.

Dit alles was te zien en te beleven aan de Havenkade, Renselkade en op het Industrieterrein te Winschoten!

Foto’s: Hilvert Huizing

HIER vindt u in de loop van de avond meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.