..

Veel publieke belangstelling voor Kunstroute Sellingen Zuid

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – Tijdens de Pinksterdagen werd voor de 8e keer een gevarieerde kunstroute in Sellingen Zuid georganiseerd. Veel bezoekers  genoten van deze verrassende en veelzijdige kunstroute die zowel per fiets, auto of wandelend kon worden afgelegd.

Een groep kunstenaars, wonend en werkend in het prachtige natuurgebied de Holle Beetse Vennenkampen zijn deze kleinschalige route 8 jaar geleden gestart. Zij stelden beide Pinksterdagen van 11.00 tot 17.00 uur hun atelier en tuin open voor publiek. Naast de vaste groep van kunstenaars konden bezoekers ook genieten van de Zomergasten die op de diverse locaties hun uiteen lopende werk zullen exposeerden. De deelnemende ateliers waren: Monique Blaak, De Stille Kniptuun, Vilma van den Berg, Ol Raive en Hedwig Hartmans.

Foto’s: Jans Velthuis

Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.