..

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

A31

De A31 wordt in de avond/nacht van woensdag 12 op donderdag 13 juni in de rijrichting Emden tussen Geeste en Twist van 20.00 tot 05.00 uur afgesloten. Er wordt tussen de rijbanen een stalen wand geplaatst. Het verkeer wordt omgeleid. Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Lingen

Zaterdagochtend om negen uur belandde een bestuurder van een personenauto in de berm toen hij tijdens het inhalen van een vrachtwagen plotseling moest uitwijken. De vrachtwagen scheerde op het moment dat deze werd ingehaald plotseling naar links. De bestuurder van de personenauto moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Het ongeval gebeurde op de B70 tussen de vuilstortplaats Venneberg en Lünne.

Voor zover bekend raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar de chauffeur van de vrachtwagen. Bekend is dat op de aanhanger een wit zeil zat en dat op de kentekenplaat de letters ST (Steinfurt?) stonden. Getuigen worden verzocht de politie Lingen te bellen.

Haren

Gisteren is ingebroken bij een woning aan de Telgenkamp. Tussen 15.30 en 18.50 uur werd de deur naar het terras opengebroken. Uit de keuken werd contant geld gestolen. Getuigen worden verzocht de politie Haren te bellen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.