Pekelder Boys, SPW en vv Bareveld spelen het komend seizoen in de vierde klasse

Foto: Bé Eelsing

REGIO – Pekelder Boys, SPW en vv Bareveld spelen het komend seizoen in de vierde klasse.

De KNVB heeft besloten om de nog voorgenomen te spelen finales niet meer op het programma te plaatsen. Dit omdat in hogere klassen alsnog voor extra plaatsen gespeeld is of gaat worden, waardoor er extra plaatsen beschikbaar komen in de 4e klasse van het zondagvoetbal.

Op maandag 10 juni 2019 zijn inmiddels al wel twee finales gespeeld. De verliezend finalisten spelen aansluitend dan ook geen wedstrijden meer en zullen alsnog worden opgenomen in de 4e klasse van het zondagvoetbal.

Door deze maatregel van de KNVB promoveert Pekelder Boys na één jaar vijfde klas weer naar de vierde klas en blijven SPW en Bareveld ook het komende seizoen in de vierde klasse voetballen.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.