Zwemvierdaagse in zwembad Moekesgat

Foto: Johan de Boer

TER APEL – Samen met Stichting vrijwilligers zwembad Moeksgat organiseert Zwembad Moekesgat weer een Zwem4daagse voor jong en oud.

Dit jaar zijn deelnemers welkom van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juni. Het thema van deze zwemvierdaagse is “Zwemmen gezond, gezellig maar vooral leuk om te doen”. Elke dag kunnen zwemmers van 8:00 tot 10:00 of van 14:30 tot 19:30 250m, 500m of 1000m zwemmen. Als het gelukt is 4 dagen deze afstand te zwemmen, kun je vrijdag de medaille ophalen!

Tevens worden tijdens de zwemvierdaagse verschillende activiteiten georganiseerd. Op dinsdag vindt de glijbaan race plaats, woensdag is er een spleetjesmiddag en op donderdag wordt er een ontbijt georganiseerd, ’s avond vindt het traditionele spijkerbroekhangen plaats.

De zwemvierdaagse wordt afgesloten met een disco. Het thema is beach. Meer info op de facebooksite

Van het inschrijfgeld gaat er 1 euro naar het KWF. Het idee om KWF te sponseren is afkomstig vanuit de actie om huidkanker tegen te gaan die wordt georganiseerd door het zwembad in Ruinen. Graag sluiten we ons hierbij aan aldus de organisatie. Dit betekent dat er een dispenser komt waar bezoekers naar hartenlust zonnebrandcrème kunnen tappen. Vooral kinderen vergeten nogal eens de zonnebrand. Waardoor kans op verbranden van de huid aanwezig is.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.