Jantje Beton Straatspeeldag Midwolda valt in het water

Foto: Hemmo Kuiper

MIDWOLDA – Dorpsbelangen Midwolda organiseert vandaag een Jantje Beton Straatspeeldag. Helaas waren de weergoden hen niet goed gezind.

Voor kinderen van 2 tot 12 jaar uit Midwolda en Oostwold zouden er
aan de Dr. O. Botjeslaan tot de Woldstede vandaag allerlei spelletjes zoals een skippybalrace, bellen blazen, stoepkrijten, zaklopen, touwtje springen, spijkerpoepen, skelter- of steprace en waterspelletjes worden georganiseerd. Kinderen konden zich laten schminken en tegen een kleine vergoeding een cupcake versieren. Ook zouden ze worden getrakteerd op een pannenkoek en ranja.

Helaas werkte het weer niet mee. De organisatie besloot de activiteiten halverwege te stoppen. In augustus of september wordt er opnieuw een Straatspeeldag georganiseerd. En dan maar hopen op beter weer!

Foto’s: Hemmo Kuiper

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.