Leerlingen s.w.s. De Driesprong treden op voor wandelgroep

VRIESCHELOO – Vanmorgen traden leerlingen van s.w.s. De Driesprong op voor de wandelgroep van Eltjo Glazenburg.

Vandaag werd door wandelcoaches zijn Els Eckhardt en Eltjo Glazenburg een Ommetje door Vriescheloo georganiseerd. De wandelaars startten in twee groepen bij ’t Ganzenust en maakten een wandeling van bijna 8 kilometer door de velden en bossen rond Vriescheloo.

Bij het bostheater achter s.w.s. De Driesprong werden zij opgewacht door de kleuters. Samen met de wandelaars zongen die enkele kinderliedjes. Ondertussen oefenden leerlingen van de bovenbouw de musical: De beer is los! Deze musical wordt volgende week vrijdag op de planken gebracht. Voor deze leerlingen was het fijn, en ook best wel een beetje spannend, om hun kunsten voor het publiek te tonen. Maar ze deden het prima. Dat gaat volgende week helemaal goed komen!

Foto’s: Catharina Glazenburg

Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.