Wandeling bij Landgoed Ennemaborg

Foto: Jan Doornkamp

MIDWOLDA –  Op zondag 23 juni organiseert Het Groninger Landschap een ochtendwandeling met aansluitend een ontbijt in Koetshuis Ennemaborg.

De zomer is begonnen, de lente is voorbij. Tijd voor een wandeling over het landgoed met na afloop een heerlijke lunch, opgeluisterd door muziek. U wordt ontvangen met koffie, thee en lekkers, vervolgens maken we een mooie wandeling door het Oldambtgebied. Wandelen maakt hongerig en daarom eindigt deze wandeling bij het Koetshuis met een heerlijke 3-gangen vegetarische lunch. Dit alles omdat de ZOMER is begonnen! 

Locatie: Hoofdweg 96, 9681 AJ Midwolda (gemeente Oldambt)
Tijd: 10.30 – 12.30 uur
Aanmelden via de website.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.