..

ATA Acrogym Ter Apel in de finales in Oss

Foto: ATA Acrogym Ter Apel

OSS, TER APEL – Afgelopen weekend in Oss waren de Nederlandse Finales van de E-lijn. ATA Acrogym Ter Apel stond met twee teams in deze finales.

Team Chloé, Manouk en Yfke werd met een strakke oefening derde in de finale! (rechts op de foto)

Team Felien en Jodie had een hele goeie oefening met helaas een val in de oefening. Ze werden knap tiende in deze Nederlandse Finale! (links op de foto)

Als verenging zijn wij hier natuurlijk super trots op!

A.T.A. bestaat sinds 1 juni 2018 en is een sportvereniging voor acrogymnastiek op het gebied van recreatie en wedstrijdsport.Je zou acrogymnastiek kunnen omschrijven als een combinatie van turnen, dansen en acrobatiek. Acrogym wordt niet individueel beoefend, maar als een team. Dit kan een duo of trio zijn bij onze vereniging. Er worden elementen getoond waarbij samenwerking en vertrouwen van belang zijn, teamsport!
Onze trainingen in Ter Apel zijn op twee locaties: de gymzaal van O.B.S. “De Vlinder” en in de sportzaal van de RSG te Ter Apel.

Acrogym Ter Apel is een jonge, bloeiende vereniging met enthousiaste trainers. Er wordt les gegeven op verschillende niveaus (C/D/E lijn en recreatie) en aan alle leeftijden.

nieuwsgierig geworden? zaterdag 15 juni van 11.30 uur tot 14.00 uur en donderdag 20 juni 16.00 uur tot 18.30 uur hebben wij open trainingen in gymzaal ‘De Vlinder”

E-mail: info@acrogymterapel.nl
Website: www.acrogymterapel.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.