Hein Voss te gast bij Aquarius

Foto: Bé Eelsing

STUDIO RTV WESTERWOLDE – In het programma Aquarius is vanavond te gast Hein Voss. We gaan het hebben over Stichting Dara en Max Havelaar fair trade kleding. De presentatie is in handen van Tienja Hensens.

Stichting Dara geeft kansarme kinderen in Cambodja een betere toekomst. DARA Europe wil de kinderen in Andong de mogelijkheid geven zich te ontwikkelen tot volwassenen met zicht op een goede baan. Het is daarom van groot belang dat de kinderen naar school kunnen gaan.

Stichting DARA Europe, wil een stukje stralend licht brengen in het leven en de toekomst van deze kinderen. Hoe ze dat doen? Luister dan tussen 20.00 – 21.00 uur.

Hebt u vragen mag u tijdens de uitzending bellen met 0599 – 313579 of bezoek de website van Stichting Dara; www.dara-europe.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.