..

Westerwolde ontvangt Titan in volgende nacompetitiewedstrijd

Foto ingezonden door H.J. Pleiter

VLAGTWEDDE – Het bestuur van de v.v. Westerwolde wil u graag uitnodigen voor de derde nacompetitiewedstrijd van hun hoofdmacht op sportpark “De Barlage” in Vlagtwedde.

Donderdagavond 13 juni (vanavond dus) komt Titan uit Nieuw-Weerdinge namelijk op bezoek om een wedstrijd te spelen, met als inzet een plaats in de (volgende) finale voor promotie naar de derde klasse. Het eerste elftal van Titan is in de reguliere competitie op de derde plaats in de vierde klasse E geëindigd en nu dus ook nog in de race is voor een stapje hogerop. Afgelopen zondag was de ploeg van trainer Aalderink in hun (eerste) finale van de nacompetitie niet opgewassen tegen Read Swart uit De Knipe.


Door de nederlaag van Westerwolde afgelopen zondag tegen Sellingen in Blijham, bestaat er ook voor de Vlagtwedders de mogelijkheid via de herkansing alsnog promotie af te dwingen. De winnaar van de wedstrijd van vanavond speelt komende zondagmiddag 16 juni tegen TLC (Tolbert Leek Combinatie) of Ruinerwold om een plaats in de derde klasse. Deze wedstrijd wordt dan op neutraal terrein gespeeld. 


We hopen dat het vanavond een spannende, maar vooral sportieve wedstrijd wordt. De scheidsrechter van dienst is dhr. H. Mulder uit Vries en hij zal worden geassisteerd door de heren K.H. Brondijk en P. Hut uit respectievelijk Hoogezand en Winschoten. We wensen hen uiteraard veel succes en plezier met het leiden van deze wedstrijd en het bestuur hoopt dat u veel kijkgenot aan deze wedstrijd zult beleven. 


Sponsor van deze wedstrijd is café en zalencentrum Zaal12 in Vlagtwedde.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.