..

Er is nog plek voor teams bij Beachvolleybal Toernooi Vlagtwedde

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Inschrijven voor het Beachvolleybal Toernooi in Vlagtwedde kan nog steeds. Over 2 weken sluit de inschrijfdatum.

Het toernooi, georganiseerd door Volleybalvereniging VSV’74 uit Vlagtwedde, belooft een goed bezet evenement te worden op zaterdag 13 juli. De teller staat inmiddels op bijna 50 teams en er is ruimte voor nog meer teams in verschillende klassen.

Kun je een team vormen bestaande uit 4 personen en heb je zin om die dag lekker tegen een balletje te slaan, onder het genot van een hapje, een drankje, muzikale klanken, voetjes in het zand bij hopelijk een stralend zonnetje? Geef je dan op via mailadres vsv74@outlook.com voor 28 juni aanstaande.

Meer info is ook te vinden via de website www.vsv74.nl of op Facebook volleybalverenigingvsv74

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.