..

Gert Engelkens nieuwe fractievoorzitter PvdA Statenfractie

Foto: PvdA


GRONINGEN, WINSCHOTEN -De fractie van de PvdA in Provinciale Staten heeft Gert Engelkens uit Winschoten unaniem verkozen als fractievoorzitter. 

Gert Engelkens volgt Tjeerd van Dekken op die sinds de verkiezingen in maart de functie van Fractievoorzitter vervulde en recent  geïnstalleerd werd als gedeputeerde in het nieuwe College van Gedeputeerde Staten. José van Schie uit Groningen werd verkozen als vicevoorzitter.

Gert Engelkens: “We zijn blij dat we weer onze verantwoordelijkheid mogen nemen in het besturen van de provincie. Er liggen grote opgaven op het gebied van het toekomstperspectief voor het aardbevingsgebied, werkgelegenheid en energietransitie. De PvdA zal zich vanuit haar rol inzetten voor een veilig, leefbaar en sociaal Groningen.  “

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.