Hunzefestival op 22 en 23 juni

Hunzefestival - Wilco van der Laan Fotografie

GRONINGEN – Op zaterdag 22 en zondag 23 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur organiseert Het Groninger Landschap het Hunzefestival, bij bezoekerscentrum Reitdiep, vlakbij de stad Groningen. Dit festijn is uitgegroeid tot het grootste natuurdoe-spektakel voor kinderen in heel Nederland, met vorig jaar 4.000 bezoekers. Het zijn vooral gezinnen met kinderen die volop genieten van een weekend met veel natuurplezier en  spannende activiteiten.

Avontuur, actie en plezier. Dat heeft het Hunzefestival te bieden. Haaientanden zoeken, braakballen pluizen, insectenhotels bouwen, waterbeestjes vangen: vervelen is er niet bij. Overleven in de natuur door je eigen brood te bakken, over touwbruggen te lopen en in het water vallen of griezelen welke dieren je in het donker tegenkomt in de nachtdierentent. Dat wil toch niemand missen?

Tijdens dit festival maak je het allemaal mee. 

Meer informatie:
Bezoekerscentrum Reitdiep ligt aan de Wolddijk 103 in Noorderhoogebrug, vlakbij de stad Groningen. Kijk voor meer informatie over Het Groninger Landschap op  www.groningerlandschap.nl.

Honden zijn i.v.m. het aanwezig vee niet toegestaan

Data & Tijden
22 en 23 juni 2019 van 11.00 – 17.00 uur

Adres
Bezoekerscentrum Reitdiep
Wolddijk 103
9738 AD  Noorderhoogebrug (vlak bij de stad Groningen)

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.