Inmiddels negen gedupeerden van vernielingen aan auto’s in Ter Apel

Foto: Irrma Timmer

TER APEL – Zoals u zaterdag op deze site kon lezen zijn er in de nacht van vrijdag op zaterdag vernielingen aan auto’s gepleegd in Ter Apel. Inmiddels hebben negen gedupeerden aangifte gedaan.

In Ter Apel zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond drie uur van diverse auto’s de spiegels vernield. Bij een auto is een steen door de achterruit gegooid. Inmiddels hebben negen gedupeerden zich gemeld. De politie is op zoek naar mensen die iets over de vernielingen kunnen vertellen.

De auto’s stonden geparkeerd aan de Hoofdstraat en de Westerstraat. In die omgeving zijn ook andere zaken vernield. Ook werd een baksteen op de weg gelegd waar een van de surveillanceauto’s, op weg naar een melding over de vernielingen, overheen reed.

De daders zijn vermoedelijk vanuit het centrum van Ter Apel in de richting van Nieuw Weerdinge gereden. Langs de weg zijn kapotte bierflesjes aangetroffen. Mocht je iets over de vernielingen weten of mogelijk de daders hebben gezien, dan graag een telefoontje naar 0900-8844, politiebureau Ter Apel. Heb je camerabeelden, deze kun je uploaden via de site van politie.nl.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.