Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Rhede

Tijdens het weekend is bij een bouwplaats aan de Osseweg in Rhede 1.100 liter diesel afgetapt. De daders pompten het brandstof uit afgesloten vaten en voerden het op onbekende wijze af. De totale schade wordt op 1.300 euro geschat.

Lehe

Vrijdagnacht hebben onbekenden folie vernield van 40 vers geperste hooibalen. De balen zijn daardoor onbruikbaar geworden. De schade bedraagt zo’n 2.000 euro.

Walchum

Zaterdagnacht heeft op de Sustrumer Straße een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Met een zilverkleurige Fiat is schade aangericht op een vluchtheuvel. Het ongeval gebeurde om 02.25 uur. De bestuurder is doorgereden. Getuigen worden verzocht contact met de politie op te nemen.

Dörpen

Gistermiddag moest de bestuurder van een zwarte Audi om 13.10 uur uitwijken voor een plotseling overstekende voetganger. Dit gebeurde op de
Hauptstraße, ter hoogte van de afslag naar de Nord-Süd-Straße in Dörpen. De auto kwam rechts op het voetpad terecht en raakte beschadigd.

De voetganger, een jonge man met blond haar en een blauwe rugzak, vluchtte in de richting van de B70. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Papenburg.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.