Politie onderzoekt dood vrouw in De Groeve

Foto: Politie

DE GROEVE – De politie is met een onderzoek bezig met betrekking tot de dood van een 56 jarige inwoonster van De Groeve.

De politie is een onderzoek gestart na het aantreffen van een overleden vrouw in een woning aan de Driehoekskamp in De Groeve. De vrouw werd na een melding aan het begin van maandagavond gevonden. Onderzoek moet uitwijzen waardoor de vrouw is overleden. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.

De overleden vrouw betreft de 59-jarige bewoonster. Een 56-jarige man uit de gemeente Tynaarlo is aangehouden. Beiden zijn bekenden van elkaar. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd is nog in volle gang.

Update

De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen. De 56-jarige man die werd aangehouden, betreft haar echtgenoot. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit misdrijf. De onderzoek is nog in volle gang.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.